NEOBIČNA TAKTIKA

Nino Raspudić u Saboru RH uputio repliku - supruzi Mariji

Foto: Sabor TV
1/2
23.07.2020.
u 21:31

U nastavku rasprave Miro Bulj i Nino Raspudić su sebi redovito dizali replike i nastavili izlagati svoje teme. Nešto kasnije u raspravi je Marija Selak Raspudić replicirala svome suprugu

Marija Selak Raspudić u Saboru RH se u pojedinačnoj raspravili obratila ostalim zastupnicima s pitanjem tj. problemom obrazovanja.

Navela je kako je vrlo teško raditi u sektoru obrazovanja, posebice u vrijeme pandemije. Također, dodala je i kako to nije problem samo zaposlenicima u sektoru obrazovanja, već i roditeljima djece. Dodala je kako bi se sustav obrazovanja trebao sustavno mijenjati te je u moru problema koji su vezani uz obrazovanje postavila i pitanje budućem ministru obrazovanja.

Na njezinu raspravu ubrzo je replicirao i njezin suprug Nino Raspudić koji se prije nego što je podigao ruku za uzvraćanje replike došaptavao s Mirom Buljem. 

Naime, očito je riječ o dogovorenoj taktici u klubu Mostovih zastupnika jer tik prije nego što je Nino Raspudić podignuo palicu za repliku, nešto mu je tiho dobacio Miro Bulj, koji je govorio prije Marije Selak Raspudić.

U nastavku rasprave Miro Bulj i Nino Raspudić su sebi redovito dizali replike i nastavili izlagati svoje teme. Nešto kasnije u raspravi je Marija Selak Raspudić replicirala svome suprugu. 

Ante Sanader: Imamo jednu repliku...

Nino Raspudić: Uvažena zastupnice Selak Raspudić...

Marija Selak Raspudić: Čekaj, čekaj...

Nino Raspudić: Je l' mogu? Molim vas ponovno vrijeme jer sam bio ometen... (omela ga je bila zvonjava mobitela zastupnice Dalije Orešković)

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije