TORONTO

Nestala kćer Milorada Ulemeka Legije

MILORAD LUKOVIĆ LEGIJA
03.02.2014.
u 10:43

Policija u Torontu već dva dana traga za 15-godišnjom Nikolijom Luković

Policija u Torontu već dva dana traga za 15-godišnjom Nikolijom Luković, kćerkom Milorada Ulemeka i Maje Luković, kojoj se gubi se trag od petka popodne.

"Mole se građani za pomoć da se pronađe Nikolija Luković, koja ima braon oči, visoka je 173 centimetra i teška 54 kilograma. Posljednji put je viđena u petak oko tri popodne na uglu ulica Blur i Kile. Nosila je tamnoplavi ili crni džemper i donji dio trenerke marke Roots", objavila je kanadska policija, dodajući da je "zabrinuta za njenu sigurnost"“. 

Objavljena je i fotografija djevojčice. 

Policija još nije izdala priopćenje o mogućim razlozima nestanka Nikolije Luković, da li se radi o bijegu od kuće ili o otmici. Procurila je samo informacija da se Nikolija javila s telefona jedne svoje prijateljice, što je donekle umirilo njenu majku Maju i baku, s kojima živi, saznale su beogradske Novosti u Torontu. 

Prema informacijama Novosti, Nikolija Luković je kćerka Milorada Ulemeka i njegove prve supruge Maje Luković, kanadske novinarke. Upoznali su se u Erdutu 1992. godine, a vjenčali dvije godine kasnije. Kumovi su im bili Željko Ražnatović Arkan i prijateljica Sanda. Jedno vrijeme su zajedno živjeli u Kanadi. 

Nikolija je najstarije Legijino dijete, rođena je 1998. godine i trenutno ide u deseti razred škole u Torontu. 

Kada su se Legija i Maja Luković rastavili Nikolija je ostala uz majku. Kako je Maja pričala medijima, Nikoliji nije mnogo govorila o njenom ocu, jer je bila zabrinuta za djetetovu sigurnost. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?