zbog nevremena

Nesreća u Italiji: Zrakoplov je po slijetanju završio na - cesti

zrakoplov
Foto: Twitter
05.08.2016.
u 10:24

Teretni je zrakoplov sletio s piste u Bergamu nakon što se na nju spustio usred vrlo lošeg vremena. Zrakoplov je nakon toga 'uletio' na obližnju prometnicu, a nitko, nasreću, nije ozlijeđen.

U petak u četiri sata ujutro u talijansku je zrakoplovnu luku Bergamo Orio al Serio sletio DHL-ov teretni zrakoplov. Zbog lošeg je vremena nastavio vožnju i po završetku sletne piste te je završio na obližnjoj prometnici. 

Zbog nesreće je promet u zračnoj luci privremeno potpuno obustavljen, baš kao i na autocesti na koju je kokpitom ušao zrakoplov, piše britanski Guardian.  

Boeing 737 za Bergamo je letio iz Pariza, a nesreća se zasad pripisuje lošim vremenskim uvjetima. Nasreću, nitko od nekoliko članova posade nije ozlijeđen, prenosi 24sata.hr.

Zrakoplovna luka u Bergamu otvorena je dva i pol sata nakon nesreće, a dio letova za to je vrijeme preusmjeren na milansku zračnu luku Malpensa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?