KUPNJA ONLLINE

Naručila je ovaj seksi božićni kostim online, a kada ga je odjenula... Ovo morate vidjeti!

Foto: Facebook
1/2
07.12.2018.
u 20:45

Gledajući se u tom, nimalo seksi izdanju, odlučila je nasmijati svoje prijatelje i obitelj i "sramotne" fotografije" objaviti na Facebooku.

Lisa Williamson, 28-godišnja je majka dvoje djece iz Edinburgha, a ovog je Božića željela zablistati u seksi božićnom izdanju.

Već smo više puta vidjeli kako ono što se prodaje na internetu nije ni približno slično onome što zaista stigne na kućnu adresu. Naravno, riječ je o odjeći koja na fotografijama izgleda kao za modnu pistu. 

Lisa je odlučila "riskirati" pa je na eBayu naručila seksi božićni kostim koji je namjeravala odjenuti za trening plesa na šipki. Kada je primila naručenu odjeću, umjesto sreće i oduševljenja, uslijedilo je razočaranje, ali i smijeh. 

Čim je otvorila paket, primijetila je da nešto ne štima. Odjeća nije izgledala glamurozno kao na fotografijama već jeftino, a i veličina je bila premala iako je naručila pravi broj. 

Ipak, odlučila je isprobati kostim i rezultat je – urnebesan!

Foto: Facebook/ Naš potok

Gledajući se u tom, nimalo seksi izdanju, odlučila je nasmijati svoje prijatelje i obitelj i "sramotne" fotografije objaviti na Facebooku.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?