MNOGI ZABRINUTI

Nakon šuškanja o bračnim problemima, obrisan Instagram profil "najtužnije princeze na svijetu"

26.08.2023.
u 20:01

Instagram profil princeze Charlene od Monaka iznenada je nestao nakon što se počelo šuškati da je napustila supruga, princa Alberta i preselila se u Švicarsku.

Princeza koja nosi nadimak "najtužnije princeze na svijetu" na svom je profilu uglavnom trenutke sa svojim blizancima kao i objave vezane za njen humanitarni rad.

Prema raznim informacijama, bivša plivačica ljeto je provela sa suprugom i blizancima na jahti, ali se nije vratila kući.

Neki izvori navode da princeza Charlene i princ Albert glume da su par samo za javnost, iako već dugo nije tako. Nestanak njenog Instagram profila zabrinuo je mnoge obožavatelje koji smatraju da princeza godinama trpi loš tretman u kraljevskoj obitelji.

Ipak, prema najavama, i Charlene i Albert uskoro putuju u Afriku, rodnu zemlju bivše olimpijke i profesionalne plivačice, kako bi sudjelovali u Water Bike Challengeu, odnosno natjecanju u vožnji vodenog bicikla koje organizira fondacija koja nosi njezino ime.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?