ŠOK U NJEMAČKOJ

Nakon 18 godina u šumi pronašli njihove kosti: Mladom paru ubojica razbio lubanje

13.06.2020.
u 18:26

Par je nestao 2002. godine iz stana nesretnog mladića. Nestanak je prijavio jedan rođak jer mu se mladić i djevojka tada nisu javljali. Policija će pokušati pronaći ubojicu.

Još 2. svibnja je šetač pronašao kosture u šumi u blizini Ingolstadta u Bavarskoj. Policija je utvrdila kako je riječ o kostima para koji je nestao prije 18 godina. Detaljno su pretražili područje te su pronašli zube te sitnije dijelove kosti. Daljnja istraga je pokazala da su Sabine Pfaller (23) i njezin dečko Eugen Sambrschizki (21) ubijeni.

Ubojica im je razbio lubanje.

Par je nestao 2002. godine iz stana nesretnog mladića. Nestanak je prijavio jedan rođak jer mu se mladić i djevojka tada nisu javljali. Policija je tada utvrdila da je par imao veze s lokalnim narko miljeom. Sabinina majka je 2019. rekla kako mora postojati nešto što bi upućivalo na to gdje je njezina kćer. Rekla je i da sigurno netko zna gdje je ona. 

Policija traži ubojicu no pitanje je hoće li ga ikada naći, piše Bild.

Ključne riječi
par

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?