preokret

Najviše glasova u Splitu odnio Puljak, Kerumov zamjenik: Nije nam problem biti oporba

Pixsell
16.05.2021.
u 20:04

Veliki preokret dogodio se u Splitu, gdje je prema dosadašnjim anketama najviše glasova dobivao HDZ-ov Vice Mihanović. Ipak, u večerašnjim izlaznim anketama prvo mjesto zauzeo je Ivica Puljak iz Centra s 27,4 posto glasova. 

Mihanović bi, prema trenutnim izlaznim anketama, trebao ipak ići u drugi krug s Puljkom jer je osvojio 23,4 posto. Željko Kerum osvaja 16,1 posto i dolazi na treće mjesto, dok SDP-ov Ante Franić osvaja 6,8 posto.  Iz stožera Hrvatske građanske stranke, čiji je kandidat Željko Kerum, govore kako šoka i nevjerice nema. 

-  Ovo su samo izlazne ankete, najčešće se pokazuju da su točne, no ja ću pričekati rezultate. Bila je jedna neobična kampanja, nismo nigdje mogli vidjeti kakvo je stanje među građanima. Mi smo očekivali drugi krug, no što bude mi prihvaćamo, govori zamjenik Igor Stanišić. 

S obzirom da je aktualni favorit Ivica Puljak naglasio kako, ukoliko pobijedi, neće koalirati niti s HDZ-om niti s HGS-om, iz stožera govore kako biti u oporbi nije nikakav problem.

Nikakav problem nije biti u oporbi, to je sve za ljude. Kako građani odluče, tako će biti. Nisam razočaran, rezultat je svejedno dobar. Svi su bili protiv nas i bili smo neprijatelji broj jedan tako da je ovo dobar rezultat, kaže Stanišić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije