TRAGEDIJA U RUSIJI

Najmanje desetero djece poginulo na izletu!

 TRAGEDIJA U RUSIJI
19.06.2016.
u 14:43

Najmanje desetero djece poginulo je nakon što su se tri turistička broda našla usred oluje na jezeru na sjeverozapadu Rusije, objavili su iz policije za TASS, a prenosi Russia Today.

Sva djeca su iz Moskve, citiraju tamošnji mediji izjavu gradonačelnika Sergeja Sobjanina, koji se poziva na još uvijek nepotvrđene informacije.

 

“Dogodila se strašna tragedija u Kareliji. Prema prvim podacima desetero djece je poginulo na jezeru Sjamozero. Iskrena sućut obitelji i prijateljima žrtava”, napisao je Sobjanin na Twitteru.

Incident se dogodio na jezeru Sjamozero, velikom slatkovodnom jezeru u Republici Kareliji, objavila je tamošnja dužnosnica ministarstva kulture Ekaterina Biktimirova.

“Skupina od 49 ljudi započela je putovanje u subotu. Na brodu je bilo djece od 12 do 15 godina starosti u pratnji starijih osoba. Tijekom noći ih je uhvatila oluja, ima žrtava”, rekla je za TASS.

Kako doznaje Interfax, dosad je s dna jezera izvučeno šest tijela.

Prema prvim informacijama, turistička grupa sastojala se od dva broda i jedne splavi. Samo je jedan brod uspio stići do obale.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije