NIJE JOJ JASNO ZAŠTO

Na poslu su joj rekli da je njezina odjeća neprikladna: ‘Bila sam odjevena od glave do pete!’

Tik Tok
09.12.2023.
u 20:29

To zapravo nije bio prvi put da je Marie upozorena zbog svoje odjevne kombinacije na poslu

Kako se netko odjene na poslu često zna biti inspiracija raznih glasina pa i uredskih razmirica. No, nekada cijela priča zna i eskalirati, kako je otkrila i jedna Britanka prošle godine.

Marie Dee ispričala je lani kako je smatrala da je u potpunosti u skladu s pravilima odijevanja na svom radnom mjestu u uredu, kada je obukla top s visokim ovratnikom i uske hlače. No, iz odjela za ljudske resurse upozorili su ju da je neprikladno odjevena, pisao je tada The Sun.

Preko snimke, u kojoj ona stoji ispred kamere u majici uzorka zmijske kože i crnim hlačama, Marie je napisala: "Jedna žena iz odjela ljudskih resursa u tjednom izvješću je napisala da je moja odjeća bila neprikladna." U opisu videa je napisala i da joj nije jasno što točno nije u redu, budući da je pokrivena od glave do pete.

Korisnici koji su pogledali video također su bili zbunjeni, te je većina stala na njezinu stranu. - Stvarno mi nije jasno što im točno smeta - napisala je jedna korisnica. "To je vjerojatno zbog tvojih oblina i jako me to ljuti", komentirala je druga, a treća je dodala: "Pa potpuno si pokrivena?!"

No, nije prvi put da su Marie u uredu ukorili zbog njezinoj odijevanja. U prijašnjim videima ispričala je da su ju jednom i poslali kući zbog njezine odjevne kombinacije, zbog čega su ljudi u komentarima počeli nagađati da je žena iz ljudskih resursa zapravo ljubomorna na nju.

- Izgledaš vrlo profesionalno, očito je ljubomorna na tebe. Nisi ti kriva - glasio je jedan komentar.

*Članak je izvorno objavljen u prosincu 2022. godine

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?