DIVNA PRIČA

Na dnu mora pronašli misterioznu škrinju, čim je otvorili uslijedio šok i suze

Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
20.08.2019.
u 18:06

Jedno obično ronjenje pretvorilo se u romantičnu, filmsku priču...

Iva Sabljo, sretnica je iz Koprivnice koja je ljetos prilikom ronjenja na dnu mora kod Pelješca pronašla misterioznu škrinju. 

Barem se tako činila na prvi pogled. Riječ je, naime, o romantičnoj gesti njezinog, sada zaručnika, Alena koji je pola sata prije njihovog ronjenja poslao prijatelja da prvo potopi tu škrinju i zatim pazi na nju dok ne stignu tamo. Ona je u sebi skrivala zaručnički prsten i, naravno, šampanjac za proslavu uspješne prosidbe, piše epodravina.hr.

– Alen ju je krenuo uzeti, no ja sam mu mahala da pusti sada škrinju, da mora misliti na disanje. Možda bih i odmah shvatila o čemu je riječ da nisam bila toliko usredotočena na svoje prvo ronjenje pa nisam ništa naslućivala – prisjetila se Iva za epodravinu.hr.  

Kad su izronili zajedno sa škrinjom, uslijedio je pozitivan šok i iznenađenje.

– Tamo je stajao prsten, šampanjac i čaše. Kad sam shvatila što se događa, odmah su mi krenule suze radosnice u potocima – dodaje Sabljo za epodravinu.hr. Iza cijele priča je još romantičnija pozadina i mjeseci uloženog truda. Tu je škrinju napravio Alenov otac od starih crkvenih vrata te je bila potopljena kod njegovog prijatelja u uzgajalištu dagnji da cijeli insceniran događaj izgleda autentično.

– Nije što je moj, ali baš je lijepo sve osmislio- rekla je Sabljo za epodravinu.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?