objavio snimku

MMA borac je "lovac na pedofile": Maltretira ih i kažnjava, a nakon toga predaje policiji

Screenshot
09.01.2023.
u 19:18

Nakon što se pedofilima predstavi kao 13-godišnja djevojčica, ovaj MMA borac ugovora sastanak s njima i nakon toga ih hvata, maltretira te predaje policiji

Profesionalni MMA borac Dustin Lampros objavio je zanimljiv snimak na društvenim mrežama u kojima je prikazao na koji način nalazi pedofile, a zatim ih na sebi svojstven način kažnjava te ih predaje policiji.

U snimci koja se pojavila na društvenim mrežama, prikazano je kako izgleda jedan od takvih slučajeva, a nakon što se pedofilima predstavi kao 13-godišnja djevojčica, ovaj MMA borac ugovora sastanak s njima i nakon toga ih hvata, maltretira te predaje policiji.

"Kažeš da ti je žao, a došao si s marihuanom, kondomima i dekicom na sastanak sa 13-godišnjakinjom u parku", govori u jednom od snimki.

Nakon toga je natjerao ovog muškarca da radi sklekove i čučnjeve, a da u to vrijeme izgovara obećanje kako "nikada više neće razgovarati s 13-godišnjakinjama".

"Ti si 31-godišnji muškarac koji se vozio 45 minuta kako bi se našao sa 13-godišnjakinjom? Jesi li normalan? Što da se ona stvarno pojavila?", vikao je na drugog, nakon čega ga je predao policiji, prenosi Klix. 

Inače, riječ je o borcu koji je sudjelovao u 29. sezoni "The Ultimate Fightera" i borio se u timu Alexandera Volkanovskog.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije