emotivan govor

Michelle Obama: Vodite se nadom, nikada strahom

Michelle Obama
07.01.2017.
u 13:49

Michelle Obama, prva dama SAD-a na odlasku, održala je emotivan govor u petak poručivši da joj je funkcija koju je obnašala bila najveća čast u životu i da se nada da je narod u svojoj zemlji učinila ponosnim.

Posebne poruke imala je za mlade ljude, prenosi N1. 

"Želim da naša omladina zna da su važni, da ovdje pripadaju. Nemojte se bojati. Budite fokusirani, odlučni, puni nade i snage. Osnažite se dobrom edukacijom i onda je iskoristite da izgradite zemlju dostojnu bezgraničnog obećanja.

Vodite se nadom, a nikada strahom", izjavila je supruga američkog predsjednika Baracka Obame koji će 20. siječnja predati nadležnost novoizabranom prvom čovjeku SAD-a Donaldu Trumpu.

Michelle se od dolaska u Bijelu kuću posvetila srednjoškolskom savjetovanju, promociji obrazovanja, fitnesa, obitelji čiji su članovi vojnici, organizirala je glazbene i kazališne nastupe, pozivala učenike iz škola u Washingtonu da sudjeluju u kulturnim događajima, a tijekom prošlogodišnje predizborne kampanje podizala je glas protiv Trumpa dajući posebno strastvene opaske na njegove komentare o ženama.

Priznala je da će joj Bijela kuća nedostajati, a posebno osoblje koje je bilo jako pažljivo prema njezinoj obitelji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije