Plan za kći Lilibet se izjalovio

Meghan i Harry kraljicu ponovno doveli u nezgodan položaj!

kraljica
20.08.2021.
u 12:30

Čini se da vojvode od Sussexa neće krstiti malenu Lilibet Dianu u Velikoj Britaniji. Naime, kako tvrdi stručnjak za kraljevsku obitelj, Richard Fitzwilliams, krštenje će se najvjerojatnije dogoditi u Kaliforniji jer se par boji da bi se mogla ponoviti situacija s britanskim tabloidima koji su uporno željeli fotografiju krštenja malenog Archieja, te su zbog toga ugrožavali sigurnost obitelji.

- Upravo u vrijeme kada se Archie trebao krstiti, odnos Harryja i Meghan i medija potpuno se promijenio. Tada nisu dopustili da ih se fotografira, a nisu ni otkrili tko su njegovi krsni kumovi - navodi Fitzwilliams razloge zbog kojih bi vojvode mogle malenu Lilibet krstiti u Kaliforniji. No, naravno, osim toga postoji i raskol u obitelji koji nikako ne pokušavaju riješiti niti jedna niti druga zavađena strana.
Baka, tata i brat nisu sretni zbog intervjua koji su Harry i Meghan dali Oprah, te rane koje su im zadali tim potezom još nisu zacijelile. Kraljica je nakon toga kazala kako sjećanja ne moraju biti jednaka, a njihovi poznanici potvrdili su da su vojvode od Sussexa pretpostavljale da će tako reagirati i da nitko neće preuzeti odgovornost, pogotovo za rasističke komentare i pitanje "kako će tamna biti koža malenog Archieja"

Meghan i Harry definitivno uživaju pozitivnu stranu slave u Americi gdje ih na rođendane i zabave pozivaju svi - od starleta do bivših predsjednika.

Velika je to razlika od onoga što je bilo u Velikoj Britaniji, a čini se da ih ni paparazzi ne prate jednakom žestinom, jer još uvijek ne postoji niti jedna fotografija njihovog drugog djeteta. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije