Medvedev tvrdi: 'Sankcije su propale, a Amerikanci kao i inače zarađuju na poniženoj Europi'

Medvedev
31.01.2023.
u 16:14

Dmitrij Medvedev, dugogodišnji saveznik Vladimira Putina i zamjenik predsjedavajućeg Vijeća sigurnosti Rusije, pohvalio se na Telegramu da ''sankcije imaju mali učinak na rusko gospodarstvo''.

''Neprijateljske zemlje nemaju hrabrosti priznati da su njihove “paklene” sankcije neslavno propale. Ne rade. Velika većina industrijskih proizvoda i robe široke potrošnje zamijenjena je vlastitim, ruskim, a nedostajuće – azijskim markama. Funkcionira i paralelni uvoz iz kojeg dobivamo iste zapadne brendove, a njihovi vlasnici ništa. Dakle, sve je kao i uvijek: Amerikanci zarađuju na poniženoj Europi. Shrvana Europa trpi i gubi novac. Istodobno, čak i MMF predviđa gospodarski rast Rusije u ovoj godini'', napisao je..

Medvedev je također napisao da će Rusija nastaviti koristiti zapadno intelektualno vlasništvo "bez ikakvih licenci i plaćanja tantijema ... za sve, od filmova do industrijskog softvera".

Potom je pohvalio one koji imaju piratski softver, napisavši "zahvala onima koji su razvili razne programe za nelicenciranu upotrebu svojih skupih intelektualnih proizvoda" i postavio animirani emoji trola koji se smije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije