NIJE MOGLA VJEROVATI

Majka uhvatila sina u seksualnom odnosu, a onda je uslijedio još veći šok!

Thinkstock
15.06.2018.
u 20:48

"Hathaway je bila zaljubljena u učenika i htjela je ostaviti svog supruga zbog njega", stoji u dokumentima

Američka školska pedagoginja (33) predala se policiji zbog seksualnih odnosa s učenikom nakon što ih je u krevetu gole zatekla mladićeva majka. 

Policija u Bedfordu u Teksasu u svibnju je obaviještena o potencijalno neprikladnom odnosu Shannon Hathaway i učenika. Policijska istraga otkrila je da je učenik navodno bio u tjelesnom odnosu s pedagoginjom kada je imao 17 godina.

Prema dokumentima, par se seksao desetak puta, od čega osam puta u učenikovom domu, a dva ili tri puta u domu pedagoginje, prenosi CBS DFW. "Hathaway je bila zaljubljena u učenika i htjela je ostaviti svog supruga zbog njega", stoji u dokumentima.

Međutim, tinejdžer je prekinuo vezu nakon što ih je njegova majka uhvatila gole u krevetu. Odnos je policiji prijavila mladićeva sestra. Nakon kraja istrage izdan je uhidbeni nalog, a Hathaway se sama predala nakon što je podnijela ostavku.

Školski okrug priopćio je kako im je sigurnost učenika prioritet, poručujući da izolirani incidenti poput ovoga narušavaju povjerenje između učenika, roditelja i školskog osoblja te da neće biti tolerirani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije