Vrhovni sud u Cardiffu

Majka s pedofilom planirala silovanje vlastite kćeri, oboje završili u zatvoru

seksualni napad
Screensot: YouTube
23.01.2017.
u 17:16

Vrhovni sud u Cardiffu utvrdio je da je 54-godišnja žena planirala seksualni napad na svoju sedmogodišnju kćer s pedofilom Stuartom Baileyjem preko niza perverznih poruka.

Također mu je poslala golu fotografiju djevojčice te kupila tablete za spavanje kako bi je nadrogirao, prenosi Sky News.

Sutkinja u slučaju Eleri Rees izjavila je kako je Bailey bio "produktivan" u komunikaciji s mnogim ženama preko web stranice za upoznavanje "Plenty of Fish". Metoda mu je bila brzo pokrenuti razgovor o perverznim i nezakonitim seksualnim aktivnostima kako bi vidio koliko daleko može ići.

Policija je pokrenula istragu u lipnju kada je tadašnji partner majke otkrio poruke i majka je uhićena, dodaje Rees.

Sud je također saznao da su planirali silovati djevojčicu tijekom školskih praznika te je otrovati melatoninom, koji joj je prethodno doktor zabranio.

Majčin odvjetnik Alex Greenwood rekao je da je socijalna služba utvrdila kako je majka osoba kojom muškarci mogu lako manipulirati te da se upravo to u ovom slučaju dogodilo.

Nakon suđenja u prosincu Bailey je osuđen na 13, a majka djevojčice na 9 godina zatvora, prenosi Index.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?