SPORAN OUTFIT

Majka izbačena iz škole zbog ove haljine: 'Mogu nositi što želim'

Getty Images
12.04.2019.
u 21:18

Joselyn Lewis rekla je kako je netom bila u prošloj školi svoje kćeri, iz koje ju je ispisala zbog bullyinga, te da joj tamo nisu radili probleme zbog odjeće.

Jedna Teksašanka tvrdi da je udaljena iz škole zbog neprikladne odjeće, uključujući majicu/haljinu koja je ocijenjena prekratkom.

Joselyn Lewis došla je upisati 15-godišnju kćer u novu srednju školu u Houstonu odjevena u haljetak sa slikom Marilyn Monroe i s krpom zamotanom na vrhu glave. Njezin outfit nije se svidio djelatnici škole. 

- Rekla je da me ne može pustiti u školu jer nisam odjevena prema pravilima - rekla je Lewis, piše Click 2 Houston.

- Rekla je da mi krpa nije u skladu s pravilima te da mi je haljina prekratka - dodala je. 

Lewis tvrdi da haljina nije prekratka jer nije kraća od prstiju ispruženih uz tijelo. Nije htjela napustiti školu pa su djelatnici pozvali policiju. Lewis je rekla kako je netom bila u prošloj školi svoje kćeri, iz koje ju je ispisala zbog bullyinga, te da joj tamo nisu radili probleme zbog odjeće.

- Mogu nositi što želim. Ne trebam se sređivati kako bih je upisala u školu. Obrazovanje mojeg i bilo čijeg djeteta trebalo bi biti važnije od toga što netko nosi, to ne bi trebalo biti bitno - poručila je Joselyn Lewis. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?