nije klonuo nakon ženine smrti

Koštunica stao na ludi kamen? Oženio se ljubavlju iz školskih dana

Vojislav Koštunica
20.03.2017.
u 17:58

Nekadašnji premijer i bivši predsjednik DSS-a, Vojislav Koštunica (72), navodno je stao na ludi kamen. Kako neslužbeno doznaje Alo!, oženio se Ljiljanom, dugogodišnjom prijateljicom i ljubavlju iz djetinjstva.

Prije manje od dvije godine mu je preminula supruga Zorica Radović (66), a kako navodi “Alo!”, Koštunica je shvatio da mora nastaviti sa životom i pokušao je ponovno pronaći sreću i osjetiti ljubav.

- Njih dvoje se poznaju godinama, zajedno su odrasli na Dorćolu, bili su nerazdvojini gotovo cijeli život. U ranoj mladosti kratko su bili u ljubavnoj vezi, a nakon toga su ostali dobri prijatelji. Nakon Zoričine smrti još više su se zbližili, Ljiljana mu je bila najveći oslonac i rame za plakanje u tom za njega teškom razdoblju, i eto probudile su ti stari osjećaji. 

- Sada žive zajedno u njegovoj kući na Dorćolu, sretni su i zaljubljeni, vode lijep, miran život – rekao je prijatelj nekadašnjeg lidera DSS-a za Alo.

Susdjedi navode da zaljubljeni vide na Dorćolu svakodnevno.

– Ja ih gledam zajedno najmanje godinu dana, koliko ovdje radim, i moram reći da sam primjetio da su baš pažljivi jedno prema drugom. Svaki treći-četvrti dan dođu zajedno na kavu, sjednu oko pola sata, popričaju i nastave šetati po kraju. Zajedno idu i u trgovinu po namirnice – ispričao je konobar iz jednog kafića. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?