Razne reakcije

Koreanska pjenasta maska za lice nasmijala je cijeli Internet

Foto: Reddit
1/3
11.06.2017.
u 15:05

Nakon crne gumaste maske s azijskog tržišta koja se nije dala skinuti s lica, pojavila se nova maska koja sa stajanjem bubri. Oni koji su ih probali smiješni su sami sebi i drugima

Sa svakim novim kozmetičkim proizvodom postoji i krivulja učenja. Nitko se nije rodio da odmah zna staviti maskaru ili napraviti piling. Ali, neki proizvodi su jednostavno prekomplicirani, smiješni ili jednostavno beskorisni da bi se krivulja učenja aktivirala. 

Jedan od novih, smiješnih i srećom bezopasnih proizvoda je i koreanska maska za lice u listu koja čisti lice pjenjenjem.

Neki od korisnika maske podijelili su svoje iskustvo na društvenim mrežama, najviše iz razloga što se maska ne prestaje pjeniti i izaziva salve smijeha kod sviju.

Osim što čiste lice, proizvođači napominju da i hidratiziraju kožu za vrijeme pjenjenja.

Aktivni ugljen, jedan od sastojaka maske, dubinski prodire u pore i izvlači nečistoće i masnoću lica na površinu. Pjenaste maske se drže oko 15 minuta nakon čega se trebaju isprati, piše 24sata.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?