U KANADI

Kolinda Grabar-Kitarović pozirala tijekom razgledavanja grada, vidljiva je promjena u njezinu izgledu

26.11.2021.
u 18:40

Na fotografijama je vidljivo da je bivša predsjednica smršavjela, a pratitelji su je zasuli komplimentima

Bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović posljednjih dana boravi u Kanadi gdje je sudjelovala na Halifax International Security Forumu. Tim je povodom na svojem Facebook profilu objavila nekoliko fotografija s događaja te iz razgledavanja grada.

Na fotografijama je vidljivo da je bivša predsjednica smršavjela, a pratitelji su je zasuli komplimentima. „Baš divna fotka“, pisali su joj. „Jako lijepa žena“, poručili su. „Lijepa i pametna“, istaknuli su u komentarima.

„Divna dama“, poručili su joj pratitelji, a dodali su i brojne druge lijepe riječi. Također, pratitelji su primijetili promjenu u njezinu izgledu. "Kako ste smršavjeli", poručili su joj.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, Grabar-Kitarović je jučer na svojim društvenim mrežama objavila poruku upućenu francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu.

"Dobrodošao u Hrvatsku dragi Emmanuel Macron! Dobro došao! Žao mi je što te ne mogu vidjeti jer nisam u Hrvatskoj. Želim ti ugodnu i plodnu posjetu. Sve najbolje vama i divnim ljudima Francuske! Tvoja prijateljica Kolinda", napisala je uz njihovu zajedničku fotografiju.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije