Kijev opet na udaru Rusa, čuju se eksplozije: 'Povećana je opasnost od projektila!'

Kijev
Reuters/Pixsell
26.05.2023.
u 07:22

"Povećana opasnost od projektila! Protuzračna obrana radi u regiji", objavila je kijevska regionalna vojna uprava u poruci

Rusija je rano u petak lansirala projektile na glavni grad Ukrajine Kijev, u 13. napadu dosad u svibnju. Nije bilo žrtava, ali su krhotine koje su padale oštetile krov trgovačkog centra.

Kako su izvjestile vojne vlasti u glavnom gradu Ukrajine Kijevu, povećana je opasnost od ruskih raketnih napada u ranim jutarnjim satima u petak i rekle su da protuzračna obrana radi.

Rusi su od prošlog listopada pokrenuli stotine raketnih napada na ciljeve diljem Ukrajine, nastojeći uništiti kritičnu infrastrukturu i druge ciljeve. Posljednjih tjedana Ukrajina je rekla da je onesposobila većinu projektila.

"Povećana opasnost od projektila! Protuzračna obrana radi u regiji", objavila je kijevska regionalna vojna uprava u poruci na Telegramu.

Detalji o mogućoj šteti još nema.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije