Pandemija ih opet zbližila

Kakav obrat u odnosu osramoćenog princa Andrewa i njegove Fergie

andrew fergie
Adam Davy/PA Images/PIXSELL
17.09.2021.
u 07:20

Želim se opet vjenčati s Fergie – povjerio je princ Andrew svojim bliskim prijateljima ne skrivajući koliko mu je dragocjena bila podrška bivše supruge tijekom zadnjih godinu dana kada se suočavao s optužbama o umiješanosti u skandal s prijateljem Jeffreyem Epsteinom.

Prema pisanju Vanity Faira, prijatelji 61-godišnjeg britanskog princa tvrde da su se Andrew i Sarah Ferguson tijekom pandemije koronavirusa jako zbližili i obnovili svoju romansu te opet žive zajedno i sljedeći korak im je opet stati pred oltar. Unatoč tome što su se rastali 1996. godine vojvoda i vojvotkinja od Yorka ostali su bliski svih ovih godina, i to najviše zbog svojih kćeri Beatrice i Eugenie, a zadnjih mjeseci su nerazdvojni i žive zajedno u Royal Lodgeu u Windsoru. Prije nekoliko tjedana snimljeni su zajedno dok su se vozili prema kraljevskom imanju Balmoral kamo je Andrew navodno pobjegao kako bi izbjegao da mu se uruči novi sudski poziv u slučaju seksualnog zlostavljanja, piše Večernji list. Njegovi prijatelji tvrde kako je Fergie svojim odlaskom s Andreom u Balmoral još jednom pokazala kako mu je čvrsta podrška unatoč skandalu vezanom za njegovo prijateljstvo s pedofilom Jeffreyem Epsteinom. Daily Mail prenosi izjave njegovih prijatelja koji kažu:

– Njih dvoje se još uvijek jako vole i brinu jedno za drugo te su živjeli zajedno tijekom pandemije. To je ponovno potaknulo iskru među njima i njihovo drugo vjenčanje samo je pitanje trenutka, a u prilog tome idu i nedavne izjave Fergie. – Razvod je jedno, ali moje srce je davno priseglo na ljubav, vjenčanje s Andrewom 1986. jedan je od najboljih dana u mom životu. Tog dana obvezala sam se da ću ga slijediti i biti uz njega što god da se dogodi. Držala sam se svoje zakletve bez obzira na sve. Ljudi su govorili: “Pa vi ste se razveli, ne moraš mu biti podrška.” Oni ne znaju kako se ja osjećam – izjavila je Ferguson nedavno.

Njih dvoje upoznali su se zahvaljujući princezi Diani koja je navodno namjestila njihov prvi susret kada je pozvala Fergie u Windsor za vrijeme Royal Ascota 1985. godine. Par se brzo zbližio i već sljedeće godine Andrew je zaprosio Sarah, i to 19. veljače, na njezin rođendan, a samo četiri mjeseca kasnije vjenčali su se u Londonu u Westminsterskoj opatiji i tada im je kraljica dala titule vojvoda i vojvotkinja od Yorka. Tijekom sljedećih godina u kojima su postali roditelji dviju kćeri nisu puno vremena provodili zajedno jer je Andrew zbog svojih obaveza često izbivao i 1992. godine počeli su živjeti odvojeno, a tog ljeta dogodio se i skandal koji je Fergie udaljio od kraljevske obitelji i zbog čega su kraljica Elizabeta i princ Philip zahladili odnos sa svojom snahom.

Naime, mediji su to ljeto objavili intimne fotografije Fergie s američkim biznismenom Johnom Bryanom, i to je bio definitivno kraj njezina braka koji je službeno okončan 1996. godine. Andrew se sada suočava s optužbama žrtve Jeffreyja Epsteina Virginije Roberts, koja tvrdi da ju je vojvoda seksualno napao. On oštro odbacuje te optužbe i na sudu će morati dokazati svoju nevinost, a nema sumnje da će ga Fergie brižno pratiti i hrabriti tijekom postupka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije