u paketu iz Nizozemske

JEZIVO OTKRIĆE NJEMAČKE CARINE: U paketu otkrili ljudsku lubanju

policija njemačka
07.06.2021.
u 18:59

Opsežna istraga otkrila je da je nizozemski liječnik kupio lubanju ženske osobe prije gotovo 50 godina, koristio je za razgledanje u svojoj ordinaciji do umirovljenja, a zatim je prodao

Carinici iz Aachena (NRW) slučajno su otkrili ljudsku lubanju u poštanskom paketu iz Nizozemske.

Nakon jezivog otkrića u Distribucijskom centru u Hückelhovenu u veljači ove godine i to tijekom rutinske provjere, paket je u početku bio na čuvanju, priopćila je Glavna carinarnica u ponedjeljak u Aachenu.

Istraga je otkrila da je nizozemski brodar otkupio lubanju od jednog liječnika 2016. godine.

Paket je bio namijenjen primatelju u Sauerlandu, piše Fenix-magazin

Opsežna istraga otkrila je da je nizozemski liječnik kupio lubanju ženske osobe prije gotovo 50 godina, koristio je za razgledanje u svojoj ordinaciji do umirovljenja, a zatim je prodao.

Drugi vlasnik prodao je lubanju kupcu u Sauerland.

Prema priopćenju Glavnog carinskog ureda, kazneni postupak protiv primatelja je obustavljen, jer je Državno odvjetništvo potvrdilo da nema obilježja kaznenog djela remećenja mira pokojnika.

Otkriće carinika u distribucijskom centru u Hückelhovenu, između ostalog, zadalo je posla za dvoje državnih tužitelja, Sveučilišnu bolnicu u Aachenu i vlasti u Nizozemskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije