Kći bivšeg predsjednika

Ivanka Trump se cijepila, pa je Amerikanci prozvali zbog licemjerja

ivanka trump
18.04.2021.
u 08:35

Kći bivšeg predsjednika Amerike Donalda Trumpa, Ivanka Trump (39), stavila je na sebe metu objavivši fotografiju na kojoj se cijepi protiv koronavirusa Pfizerovim cjepivom. Ubrzo je pozvala svoje pratitelje da učine isto, ali nije očekivala da će uslijediti val komentara konzervativaca koji su joj poručili da se prisjeti kada su svi tvrdili da je pandemija bila zavjera.

"Ne hvala! S 99-postotnom stopom preživljavanja, propustit ću ovo. S uplivom Billa Gatesa u ovo, neću to napraviti", poručio joj je jedan pratitelj.

" Zahvalna sam što sam danas primila prvu dozu cjepiva protiv Covida-19 i potičem sve Amerikance da se cijepe čim to budu mogli. Cijepljenje je naš najbolji način da pobijedimo ovaj virus i zaštitimo sebe i druge" , kazala je nakon cijepljena Ivanka za koju je bliski izvor magazinu People ispričao kako se na to odlučila jer vidi to kao obraćanje protivnicima cijepljenja kojih ima najviše u redovima Republikanske stranke.

"Smatra da je vitalno naglasiti važnost cijepljenja i ohrabriti druge da to učine čim budu mogli", naveo je izvor i dodao da Ivanka ima puno povjerenje u dostupna cjepiva. Ona inače sa suprugom Jaredom Kushnerom živi u Floridi nakon što su u siječnju napustili Bijelu kuću. Žive u Miamiju gdje su kupili zemljište vrijedno više milijuna dolara gdje planiraju izgraditi obiteljski dom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije