otac po drugi put

Ivan Pernar dobio sina, odbio ga cijepiti

Miranda Cikotic/Pixsell
11.08.2019.
u 16:50

Ivan Pernar i njegova partnerica Viktorija, doktorica dentalne medicine, danas su postali roditelji dječaka kojemu su nadjenuli ime biblijsko ime Noa. Stigao je gotovo u terminu, s nešto manje od jednog dana zakašnjenja u Karlovačkoj općoj bolnici, a dječak je rođen zdrav, dug 51 cm i težak 3250 grama. 

- Dijete je hvala Bogu dobro i zdravo, pa se zahvaljujem i onome u kojeg mnogi ne vjeruju ali ja osobno vjerujem - kaže Ivan Pernar, dodajući kako je iza njega i partnerice burna noć jer je vodenjak iznenadno puknuo u četiri sata ujutro pa su u roku od sat vremena došli do bolnice.

Noa je došao na svijet danas oko 11 sati otprilike, a Pernar zahvaljuje osoblju bolnice “na vrhunski obavljenom porodu, na ljubavi koju su pružili mojoj ženi i brizi za dijete nakon poroda.” 

No, to je sve što su, barem zasad, tražili od liječnika.

- Odbili smo da se djetetu daju ikakva cjepiva jer imam loša iskustva s prvim sinom, a naslušali smo se iz prve ruke svakakvih horor priča od drugih roditelja. Cijepljenje sa sobom nosi rizik koji je za mene i njegovu majku Viktoriju, inače zubaricu, bio neprihvatljiv. Ne vjerujemo u imunitet krda, niti imamo mentalitet krda. Imamo svoje mišljenje i nemamo namjeru popustiti pritisku medija i farmaceutske industrije - kazao je Ivan Pernar. 

Inače, fotografiju malenog Noe objavio je na Facebooku ubrzo nakon poroda, riječima “Dragi prijatelji, Noa nam je stigao na svijet”, i ta je objava u samo sat vremena dobila više od pet tisuća lajkova.

Foto: Facebook/RTL

Pernar je postao otac po drugi put. Njegov prvi sin Mathis Ivan Alexis, koji danas ima 14 godina, rođen je nakon kratke veze s Njemicom Frederike, kada je Pernaru bilo samo 18 godina.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?