jezivo upozorenje

ISIL planira nuklearni napad u srcu Europe!

ISIL
09.06.2016.
u 17:20

Prijetnja od nuklearnog terorističkog napada je velika, a Islamska država aktivno nabavlja oružje za masovno uništenje, piše Independent.

“ISIL je već izvršio nekolicinu kemijskih napada na Siriju, znamo da želi napraviti korak više i izvršiti nuklearni napad na srce Europe. Prijetnja od napada na Zapad je velika”, upozorio je predsjednik Međunarodnog luksemburškog foruma Moshe Kantor.

Strahuje se da bi teroristi napad mogli izvesti upravo za vrijeme održavanja Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj.

“Ne bi nas trebalo iznenaditi ako teroristi dođu u posjed nuklearnog materijala i pokušaju izvesti napad”, upozorava bivši britanski ministar obrane Des Browne.

Browne i Kantor ova su upozorenja poslali tijekom sastanka u Amsterdamu povodom 30. godišnjice summita u Reykjaviku gdje su se susreli američki predsjednik Ronald Regan i sovjetski vođa Mihail Gorbačov.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije