kakva sramota

Hvalio se fotografijama novog doma pa ga majka upozorila na odraz u staklu

Foto: Getty Images
1/2
16.01.2020.
u 15:23

S terase je fotografirao pogled na kuću i te fotografije poslao majci i prijateljima, no što je učinio shvatio je tek kada mu je 62-godišnja majka Carol odgovorila na poruku

Britanac Chris Key odselio se na popularni španjolski otok u Atlantskom oceanu, Tenerife, a novim se domom pohvalio svojoj majci i prijateljima.

S terase je fotografirao pogled na kuću i te fotografije poslao majci i prijateljima, no što je učinio shvatio je tek kada mu je 62-godišnja majka Carol odgovorila na poruku. 

– Zar se tako sada hoda po Tenerifima? Ako je tako, onda mislim da smo tvoj tata i ja spakirali previše stvari – napisala mu je ona, piše The Sun.

Foto: The Sun/Getty

Naime, 40-godišnji Chris fotografije je snimao potpuno gol jer se takav sunčao na terasi, a njegov odraz vidio se na staklu na vratima.

Iako mu je, priznaje, bilo neugodno, na kraju se dobro nasmijao jer ga je njegova majka ionako vidjela golog, samo ne jedno dulje vrijeme. 

– Zanimljivo je kako je jedino moja mama to primijetila, a nitko od mojih prijatelja nije vidio dok im ja nisam rekao – rekao je on.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije