završio u pritvoru

Huškao pse da mu grizu kćer, policajcima prijetio bombama

uhićenje
14.02.2016.
u 08:44

Delnički policajci uhitili su muškarca (63) koji je prijetio službenim osobama te je psihički i fizički maltretirao svoju 34-godišnju kćer.

Muškarca iz mjesta kraj granice sa Slovenijom sumnjiči se da se nasilnički ponašao prema svojoj 34-godišnjoj kćeri još od lipnja prošle godine, sve do sredine ovog tjedna kada je lišen slobode, piše Novi list. 

Policijska istraga otkrila je kako je muškarac svoju kćer tukao po glavi i tijelu kada ga nije slušala, a na nju je huškao i svog psa koji je 34-godišnjakinju u dva navrata ugrizao.

Kulminacija maltretiranja dogodila se u srijedu navečer kada je agresivni otac napao kćer i udarao ju po glavi te joj prijetio: "Dokrajčit ću ja tebe". Sve je to bilo zbog odluke kćeri da proda svoj terenski automobil što se ocu nije svidjelo.

Muškarac je dan poslije u PP Delnice prijetio četvorici policajaca. On im je zaprijetio da je najbolje da u pretragu kuće ne ide više službenika jer će ih tako "više letjeti u zrak". Kazao je kako je u kući postavio šest bombi.

Nakon provedene istrage priveden je jučer poslijepodne, a određena mu je i jamčevina od 80 tisuća kuna, piše Novi list.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije