požega

Hrvatski vojnik pronađen u besvjesnom stanju, uhićen 20-godišnjak

hrvatska vojska
Dubravka Petric/PIXSELL
15.04.2023.
u 20:05

Pripadnik Hrvatske vojske pronađen je u besvjesnom stanju te je prevezen u Opću županijsku bolnicu Požega gdje mu se pruža liječnička pomoć. Policija je objavila kako je uhićen 20-godišnjak koji se dovodi u vezu s navedenim događajem.

U Požegi je na parkirališnom prostoru trga Svetog Trojstva oko 4:00 sata u noći, 15. travnja 2023. godine pronađen 21-godišnji pripadnik Hrvatske vojske u besvjesnom stanju. Prevezen je u Opću županijsku bolnicu Požega gdje mu se pruža liječnička pomoć, javlja HRT.

Tijekom događaja pripadnik HV-a je bio izvan službe.

- U ranim jutarnjim satima 21-godišnjak je primljen u hitni bolnički prijem. Nakon reanimacije u kritičnom i po život opasnom stanju primljen je u jedinicu intenzivnog liječenja te se liječnici od ranih jutarnjih sati bore za njegov život. Osoblje opće županijske bolnice Požega intenzivno surađuju s nadležnim institucijama u rasvjetljavanju navedenog događaja, kazao je Ivan Vukoja, ravnatelj Opće županijske bolnice Požega.

- Uhićen je 20-godišnjak koji se dovodi u vezu s navedenim događajem i policijski službenici provode daljnje kriminalističko istraživanje. Utvrđuju se sve okolnosti navedenog događaja, izjavila je Nikolina Janković, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije