BURNA RASPRAVA

Hit fotka podijelila svijet: Seksa li se ovaj par ispred stadiona ili ne?

facebook
08.05.2018.
u 16:24

Fotka je brzo postala hit, a svake minute rasprava je sve burnija. Što vi mislite, ima li žena s fotografije hlače na sebi?

Proteklog vikenda u drugoj njemačkoj ligi sastali su se Erzgebirge Aue i Dynamo Dresden, a utakmica je završila bez pogodaka. No, kad već sam susret nije ponudio mnogo uzbuđenja, neke stvari koje su se događale izvan travnjaka privukle su puno pozornosti. 

Kao prvo, gostujući navijači u rušilačkom pohodu napravili su štetu na stadionu, zbog čega su čelnici Dynama preuzeli odgovornost. 

- Ispričavamo se zbog svega, u potpunosti ćemo nadoknaditi štetu. Ovo je sramota za naš klub i u suradnji s policijom pokušat ćemo potražiti počinitelje, poručili su iz Dynama.

A pozornost je privukla i fotografija jednog para ispred stadiona. Naime, mnogima se učinilo da se na njoj nalazi par koji se prepustio strastima. Na prvi pogled zaista izgleda kao da su se muškarac i žena uhvatili u ljubavni klinč, ne mareći za druge. Izgleda kao da je žena gola.

Foto: facebook/Sveti Mihovil/Boris Kačan
No, postoje i oni koji su fotografiju pogledali malo detaljnije i koji tvrde da s ona na sebi nosi hlače u boji sličnoj boji kože.

Fotka je brzo postala hit, a svake minute rasprava je sve burnija.

Što vi mislite, ima li žena s fotografije hlače na sebi? Svoje mišljenje izrazite u anketi ispod članka OVDJE
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije