PRIJE SAMO DVA DANA

Fotografije nakon kojih su se svi zabrinuli za njezino zdravlje: Imala je plave ruke...

08.09.2022.
u 22:07

Imenovanje Truss u Škotskoj potaknulo je nagađanja da je previše slaba da bi otputovala natrag u Englesku na ceremoniju

U97. godini života, preminula je kraljica Elizabeta II., potvrđeno je iz Buckinghamske palače nakon ranijeg priopćenja kako je kraljica pod liječničkim nadzorom u Balmoralu u svojoj vikendici. Britanci su već dulje vrijeme brinuli za zdravlje svoje vladarice, a posebice nakon njezina susreta s novom britanskom premijerkom Liz Truss u utorak.

Kraljica je tada pozvala konzervativnu političarku u dvorac Balmoral u Škotskoj gdje ju je službeno zamolila da sastavi novu vladu nakon ostavke Borisa Johnsona. Kraljica je imenovala 14 premijera tijekom svoje 70-godišnje vladavine, a ceremonije su se obično održavale u Buckinghamskoj palači. Imenovanje Truss u Škotskoj potaknulo je nagađanja da je previše slaba da bi otputovala natrag u Englesku na ceremoniju. 
Uzbunu u javnosti izazvale su i fotografije njihova susreta, točnije nešto što je izgledalo kao tamnoplava modrica na kraljičinoj desnoj ruci, navodi New York Post.

Stotine ljudi oglasilo se na Twitteru kako bi izrazilo zabrinutost, a jedan je korisnik napisao: “Što se događa s kraljičinim rukama? Sve je plavo i ljubičasto?". 
Na Twitteru se potom oglasio i liječnik koji je naveo: "Čini se da kraljica pati od problema s cirkulacijom".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije