MOŽE I BOLJE

Finalizirana rastava najbogatijeg čovjeka na svijetu, evo što mu ostaje

Reuters/Pixsell
05.04.2019.
u 20:56

Nakon nagađanja o razlogu rastave, par Bezos je konačno postigao dogovor oko detalja cijelog razvoda.

Osnivač i vlasnik Amazona Jeff Bezos (55) konačno se rastao od MacKenzie Bezos (48), piše PageSix. Najbogatiji čovjek na svijetu i spisateljica su bili u braku 25 godina i imaju četvero djece. 

U službenom priopćenju za medije kojeg su objavili poslije razvoda stoji da će Jeff zadržati sve svoje dionice u Washington Postu i kompaniji Blue Origin, kao i 75 % udjela u Amazonu. Bezos je pokrenuo Amazon u svojoj garaži 1994. godine, a tijekom izgradnje poslovnog carstva uz njega je stajala bivša supruga MacKenzie. Procjenjuje se da je Bezosovo bogatsvo pozamašnih 137 milijardi dolara.

- Zahvalna sam što sam finalizirala proces razvoda braka s Jeffom uz uzajamnu podršku. Hvala svima koji su nas podržali, radujem se novoj fazi našeg odnosa te ćemo odgajati našu djecu kao prijatelji - objavila je MacKenzie na Twitter profilu Dugo vremena se nagađalo da je do razvoda došlo jer je Bezos osam mjeseci bio u preljubu s bivšom televizijskom voditeljicom i pilotkinjom helikoptera 49-godišnjom Lauren Sacnhez. 

- On se s Lauren sastajao tri puta tjedno, vodio ju na egzotična putovanja privatnim zrakoplovom. Naš fotograf ih je uhvatio kako rade 'prljave stvari' – tvrde novinari National Enquirera. Njihova ekipa provela je više od šest mjeseci istražujući ovu aferu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?