španjolska

Dvorac na napuhavanje odletio u zrak, djevojčica poginula, 6 djece ozlijeđeno

08.05.2017.
u 21:05

Šestogodišnja djevojčica je poginula, a još šestero djece ozlijeđeno u nesreći koja se dogodila na dvorcu na napuhavanje ispred jednog restorana u sjeveroistočnoj Španjolskoj, javio je BBC.

Dvorac na napuhavanje se, prema izjavama svjedoka, otrgnuo i odletio prvo u vis više od devet metara, a onda odbačen četredesetak metara dalje. Nesretna djeca su pala na zemlju i zadobila teške ozljede, dok djevojčica nije preživjela teški pad.

Tragedija se dogodila u Gironi, a otvorena je istraga. Neki svjedoci tvrde da je dvorac eksplodirao, dok drugi kažu da je bio loše pričvršćen te da je jednostavno otpuhan pod pritiskom, prenosi Fena.

Ostaci dječijeg igrališta na napuhavanje pronađeni su na krovovima obližnjih kuća. Restoran nije imao dozvolu za instalaciju dječieg igrališta, koje je inače popularno širom svijeta, a policija je utvrdila da je bio slabo privezan. Dvoje djece je teže ozlijeđeno dok su ostali lakše i pušteni su kući.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije