NOVI ZLOČIN NA BAZENU:

Dvojica migranata iz Afganistana brutalno silovala dječaka

bazen
ilustracija
07.04.2016.
u 19:12

Dvojica Afganistanaca u dobi od 20 i 25 godina silovala su dječaka na jednom njemačkom bazenu u Delbrücku, Sjeverna Rajna-Vestfalija, u petak popodne. Dječak (14) bio je u društvu prijatelja (11) kada su mu u bazenu prišla dvojica stranaca.

Dječaci su potom krenuli iz bazena i otišli pod tuševe, no Afganistani su ih pratili, piše Express.com

Mlađi se uspio sakriti no starijeg su obojica natjerala na seksualni čin pod tuševima.

Odmah su pozvani zaštitari koji su pozvali policiju. Oni su uhitili dvojicu stranaca. Sljedeći dan su izvedeni na sud i pritvoreni.

Nijemci su uznemireni zbog niza seksualnih napada migranata na djecu, posebno na bazenima te nakon masovnog zlostavljanja i pljački žena na dočeku Nove godine u Köelnu.

U Austriji migrant oteo dijete majci u bazenu

U susjednoj Austriji pak čeka se suđenje Iračaninu koji je silovao 10-godišnjeg dječaka također na bazenu.

U Klagenfurtu u Austriji prošli mjesec dogodio se još jedan incident u kojem je počinitelj pobjegao. Muškarac u 50-godinama, najvjerojatnije migrant, pokušavao je započeti priču sa 37-godišnjom ženom. Budući da nije bila zainteresirana niti ga je razumjela, zgrabio je njenog 4-godišnjeg sina i otrčao prema nekom mračnom mjestu. Kad je prestravljena žena krenula za djetetom on ju je dočekao u mraku i ispipao je prije nego što joj je vratio dijete.

Njemačka je do sada potrošila stotine tisuća eura na kampanje kojima se želi migrante podučiti da silovanje i seksualno maltretiranje bilo koga nije prihvatljivo.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?