Modno povećalo

Donald Trump uvijek je u odijelu, ali jeste li primijetili ovaj detalj?

Foto: Pixsell/Reuters
1/6
11.07.2017.
u 07:36

Nije samo njegova kosa ono što privlači pažnju svjetske javnosti godinama, već i njegov gotovo žuti ten koji intigrira mnoge u pokušaju da razriješe zagonetku

Američki predsjednik Donald Trump podiže prašinu gotovo u svakom svom javnom pokazivanju proteklih 30 godina.  
Pod posebnim je povećalom javnosti otkad je izabran za predsjednika jedne od najsnažnijih i najutjecajnijih zemalja svijeta, ali dok mnogi slijede trendove koji se društvenim mrežama šire poput zaraze, američki je predsjednik "zastao u vremenu".   

Upečatljivog izgleda, ovaj predsjednik nije osjetljiv na komentare javnosti, barem se tako čini. I dok se Obamu moglo vidjeti i u ležernim, sportskim i ljetnim kombinacijama, Trumpa se gotovo i ne može vidjeti u nijednoj drugoj odjevnoj kombinaciji osim odijela s kojim kombinira najčešće bijelu košulju i crvenu kravatu vezanu i stisnutu čvrsto uz vrat. "Izleti" s drugim bojama poput žute, modre, ljubičaste i sl, vrlo su rijetki. 

Ono što posebno upada u oko mnogima koji poznaju modni bonton, svakako je dužina njegove kravate koja bi trebala, po bontonu odijevanja, trebala dosezati remen od hlača. Trump i tu čini se, voli pretjerivati. Gotovo da svaka njegova kravata, ma koje god boje bila, ide dosta niže od "propisane" bontonovske dužine. 

Trumpu je izgled vrlo bitan, ali usprkos ili baš unatoč tome, svojom fizičkom pojavom rijetko kad izmami uzvike oduševljenja. Nagađalo se dugo vremena kako Trump na glavi nosi tupe, no to su demantirali jedna fizerka, ali i njegov dugogodišnji liječnik.  Upravo je liječnik Harlod Bornstein za The sun otkrio kako Donald Trump pije medicinske preparate koji potiču rast kose i sprečavaju ćelavost kod muškaraca.   Stilistica za kosu koja je američkog predsjednika jednom prilikom pripremala za nastup u TV showu, javnosti je otkrila da mu je kosu vjerojatno šišala supruga ili kćer, a kosa mu je bila obojana samo površinski i to vrlo neujednačeno. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije