nije se dvoumio

Dječak poklonio sve igračke jer "neka djeca nemaju ništa"

igracke
ilustracija
05.02.2017.
u 07:42

Blake Work, šestogodišnji dječak iz Floride, nedavno je napravio štand ispred kuće na kome je, umjesto limunade, darivao sve igračke koje posjeduje. Kako prenosi AOL, dječakova majka je rekla da je to bila isključivo njegova odluka.

"To mu se činilo logično. Ni u jednom trenutku se nije dvoumio, poklonio bi i kuću i auto da je mogao", objasnila je Melissa Work,

Sve je počelo jedne večeri kada je Melissa rekla Blakeu da ujutro počisti igračke s poda sobe, na što je on reagirao burno. prenosi N1.

"Tada sam mu rekla da je blagosloven zbog toga što ima i da neka djeca nemaju ništa. To ga je izgleda pogodilo", objašnjava.

Sljedećeg jutra Blejk je spakirao sve igračke i neke knjige i uz pomoć majke postavio štand s natpisom "Djeco, oraspoložite se i dođite kod Blejka. Imamo besplatne igračke za vas".

Neke od igračaka su pokonjene na samom štandu, neke putem interneta, a ostatak stvari je Blejk donirao školi koju pohađa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije