još jedno čudo

Dječak (12) izvučen živ ispod ruševina 260 sati nakon potresa u Turskoj

potres u turskoj
Depo Photos/ABACA/ABACA
17.02.2023.
u 07:33

Timovi za potragu i spašavanje su ispod ruševine zgrade u četvrti Ekinci spasili dječaka Osmana Halebiju, stranog državljanina

U Turskoj se dogodilo još jedno čudo, nakon što je iz ruševina zgrade u gradu Antakya u pokrajini Hatay spašen 12-godišnji dječak, 260 sati nakon razornih pšotresa koji su u ponedjeljak prošli tjedan pogodili južne dijelove Turske.

Timovi za potragu i spašavanje su ispod ruševine zgrade u četvrti Ekinci spasili dječaka Osmana Halebiju, stranog državljanina.

On je izvučen živ iz ruševine 260 sati, odnosno gotovo 11 dana nakon razornih potresa. Nakon akcije spašavanja dječak je prevezen kolima hitne pomoći u bolnicu, javlja Anadolija, prenosi Tanjug.

Nešto ranije je u pokrajini Karamanmaras izvučena žena (42), koja je preživjela 257 sati ispod ruševina. Prema posljednjim podacima, u razornom potresu u Turskoj je poginulo 38.044 ljudi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?