NOVI E-MAILOVI

Direktor FBI-ja potvrdio: Istražujemo Hillary Clinton!

 Hillary Clinton
Reuters/PIXSELL
28.10.2016.
u 20:42

Pismo dolazi samo 11 dana prije predsjedničkih izbora u kojima se Clinton natječe protiv Donalda Trumpa

Direktor FBI-a objavio je da FBI istražuje novootkrivene e-mailove koje je američka predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton slala s privatnog servera, prenosi Guardian.

FBI je u srpnju objavio da je istraga o privatnom serveru za e-mailove, koji je Hillary Clinton koristila kao državna tajnica, završila s preporukom da se ne podigne kaznena prijava, iako je direktor FBI-ja James Comey kritizirao Clinton zbog neopreza.

Međutim, u pismu danas poslanom članovima Kongresa Comey je rekao da su novi e-mailovi otkriveni u novom slučaju te da se čini da su relevantni za istragu.

– Istražni tim me obavijestio o ovome jučer, a ja sam se složio da bi FBI trebao poduzeti odgovarajuće istražne mjere koje bi istražiteljima omogućile razmatranje ovih e-mailova kako bi utvrdili sadrže li povjerljive informacije i procijenili njihovu važnost za našu istragu – napisao je Comey.

Pismo dolazi samo 11 dana prije predsjedničkih izbora u kojima se Clinton natječe protiv Donalda Trumpa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije