UHIĆEN NAPADAČ

Detalji brutalnog napada na vojnika u Požegi: Sve su snimile kamere, mladić se bori za život

uviđaj
Srecko Niketic/PIXSELL
15.04.2023.
u 20:41

Mladi vojnik prevezen je u Opću županijsku bolnicu Požega gdje mu se pruža liječnička pomoć

Policija je uhitila 20-godišnjaka u vezi s događajem koji se dogodio sinoć oko 2.25 sati na parkiralištu na Trgu Svetog Trojstva u Požegi gdje je teško ozlijeđen 21-godišnjak.

Policijski službenici provode daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđuju sve okolnosti navedenog događaja. MORH je izvijestio da je mladić pripadnik Hrvatske vojske te da je pronađen u besvjesnom stanju. Prevezen je u Opću županijsku bolnicu Požega gdje mu se pruža liječnička pomoć. Tijekom događaja, kazali su iz MORH-a, pripadnik HV-a je bio izvan službe.

Napad na su snimile i nadzorne kamere, doznaje Dnevnik.hr navodeći da je došlo do brutalnog cipelarenja. Nakon toga se napadač udaljio s tog mjesta, a hrvatski vojnik ostao je ležati. Doznaje se i da je policija, nakon dolaska do mjesta napada, nedaleko zatekla i 20-godišnjeg osumnjičenika koji se pravio da ne zna što se dogodilo i da im želi pomoći.

U bolnicu je mladić došao u jako teškom stanju te se ondje morala obaviti i reanimacija.

 

"Nažalost moramo reći da se to teško stanje nastavilo sve do sada, da su ozljede opasne po život i da se liječnici u svakom trenutku bore za njega. Riječ je o ozljedama glave, unutarnjem krvarenju, ali i ozljedama drugih dijelova tijela koje dodatno otežavaju i ovako teško liječenje", javio je reporter Dnevnik.hr.-a. Doznaje se da su i napadač i žrtva iz istog malog mjesta u okolici Požege. Također je rekao da su roditelji vojnika, koji inače žive u Njemačkoj, na putu prema Požegi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?