Imam iz Koelna:

Da nisu koristile parfeme, žene iz Njemačke ne bi bile napadnute!

imam
20.01.2016.
u 07:18

Sami Abu-Yusuf, imam džamije u Koelnu je u ekskluzivnom i intervjuu za TV REN objasnio da su žene iz Njemačke same krive zbog seksualnih napada koje su doživjele u Koelnu.

Njemačka se i dalje ne može osvijestiti od šoka zbog seksualnih napada tijekom dočeka Nove godine u Koelnu.

U njemačkom društvu je nastao raskol jer jedni žele da se protiv izbjeglica koji vrše napade upotrebljava sila, dok drugi svaku negativnost prema izbjeglicama vide kao "fašizam".

Širom Njemačke se stvaraju jedinice samoobrane, koje uključuju desničarske radikale i obične građane, a u okviru imigrantske zajednice postoje različita tumačenja događaja u Koelnu.

Neki od izbjeglica su napravile miting i zatražile oproštaj od domaćeg stanovništva, ali neki smatraju da su za sve krive žene.

Sami Abu-Yusuf, imam džamije u Koelnu je u ekskluzivnom i intervjuu za TV REN objasnio da su njemačke žene same krive zbog napada i da su ih izbjeglice napadale i silovale jer su ih one izazivale svojom odjećom i parfemima koje su koristile.

"Moramo pravilno reagirati, a ne da dodajemo ulje na vatru. Da razgovaramo i da nađemo rješenja. Ako netko napada i vrijeđa druge, može nastati opasna situacija. Jedan od razloga zašto su migranti napadali je način na koje se žene oblače. Ako hodaju polugole, koriste parfem, onda se takve stvari događaju. Imate muškarca i ženu.... i to je kao dolivanje ulja na vatru .... ", rekao je imam iz džamija "Al-Tawheed" u Koelnu, Sami Abu-Yusuf, prenose Nezavisne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?