zabrinuta

Clinton usporedila Trumpa s Miloševićem

Reuters
03.06.2017.
u 08:57

Hillary Clinton prilikom nedavnog obraćanja usporedila je Donalda Trumpa sa Slobodanom Miloševićem, za kojeg je rekla da je bio čovjek koji je poticao etničko čišćenje tijekom rata u BiH.

Bivša kandidatkinja za predsjednika SAD izjavila je da Trump ima tu crtu da "zapali susjeda protiv susjeda", baš kao što je to radio Slobodan Milošević, za kojeg je rekla da je bio "zao diktator", prenosi N1. 

Ona je ovo izjavila tijekom obraćanja na "BookExpo 2017" u New Yorku. Ona je dodala da Trump upravo želi vidjeti taj plamen mržnje, baš kao što se događalo kod brojnih masakara u svijetu, spomenuvši i masakr u Ruandi, gdje je ubijeno više od 800.000 ljudi.

Ona je izjavila da je Trumpova administracija "abnormalna" te da je s pravom zabrinuta za budućnost Amerike, jer njegova administracije može nanijeti "trajna oštećenja američkim institucijama".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?