NAD ATLANTIKOM:

Član posade prerezao si vene u avionu punom holivudskih moćnika

Zrakoplov British Airwaysa
ilustracija
12.05.2016.
u 22:08

Zrakoplov British Airwaysa na letu iz Los Angelesa u London prisilno je sletio na Island nakon što je jedan član posade pokušao počiniti samoubojstvo na visini od 12.000 metara, piše The Sun.

Drama se dogodila u zahodskoj kabini, a otkrivena je kada je ostalim članovima posade, ali i putnicima postalo sumnjivo što je WC predugo zaključan.

Nije bio na dužnosti

Čim su shvatili što se dogodilo, zrakoplov je preusmjeren i sletio je u Reykyavik. Još se ne zna čime si je potencijalni samoubojica prerezao vene. Na Islandu mu je smjesta pružena liječnička pomoć i njegovo je stanje stabilno.

“Bilo je krvi i suza. Zaista je bilo šokantno”, kazali su kasnije članovi posade.

Iz British Airwaysa je priopćeno kako njihov zaposlenik na tom letu nije bio na dužnosti.

Zaključao se u WC

Isti je zrakoplov bio pun holivudskih moćnika koji su krenuli u Cannes na filmski festival. Među njima je bio i publicist Stan Rosenfield, među čijim je klijentima i slavni glumac George Clooney, koji je ispričao kako je u dva navrata krenuo u zahod u koji se zaključao muškarac koji je pokušao počiniti samoubojstvo.

Kazao je kako mu se prvi puta nije dalo ići do drugog zahoda, pa je kasnije ponovno pokušao ući u ovaj kako bi obavio nuždu.

“Još uvijek je bio zauzet, pa sam tada otišao u drugi. Potom se začulo pištanje, zvuk kakav do tada nisam čuo. Osoblje se okupilo ispred zahoda i navukli su zavjese”, ispričao je Rosenfield.

Nakon dvosatne stanke u Reykyaviku, zrakoplov je nastavio let do Londona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije