ISTANBUL

Broj poginulih u urušavanju zgrade u Istanbulu porastao na 15, spašeno 14 osoba

AA
08.02.2019.
u 20:53

Broj poginulih u urušavanju zgrade u Istanbulu porastao je na 15, dok je, prema posljednjim informacijama, spašeno 14 osoba, javlja agencija Anadolija. 

Ministar zdravstva Turske Fahrettin Koca danas je posjetio bolnicu u Istanbulu u kojoj su hospitalizirane osobe ozlijeđene u urušavanju zgrade.

Tom prilikom je novinarima kazao da je, prema posljednjim informacijama, broj poginulih u urušavanju zgrade porastao na 15, dok je ozlijeđeno 14 osoba.

- Jedna osoba je puštena kući, dok je 13 ozlijeđenih zadržano u bolnici, od kojih je njih sedam na intenzivnoj njezi - rekao je Koca.

U petak je ispod ruševina zgrade u istanbulskoj četvrti spašen 16-godišnji dječak, a u četvrtak petogodišnja djevojčica Havva Tekgoz koja je ispod ruševina zgrade bila zarobljena 18 sati.

U četvrti Kartal, u azijskom dijelu Istanbula, u srijedu poslijepodne urušila se sedmokatnica, dok je u njoj bilo 30 stanara. Na mjesto urušavanja zgrade stigle su brojne policijske, ambulantne i vatrogasne ekipe. Iz sigurnosnih razloga evakuirane su zgrade u okolici, nastavlja se pretraga ruševina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije