ŠOKANTNA TVRDNJA

Boris Johnson povlači se s mjesta premijera zbog posljedica koronavirusa?

25.08.2020.
u 15:16

Downing Street danas je bio prisiljen negirati izvanrednu tvrdnju da Boris Johnson  planira odustati od premijerske pozicije za šest mjeseci zbog svog zdravstvenog stanja, što je tvrdio njegov svekar Dominic Cummings, prenosi "Daily Mail".

On je tvrdio da premijer još uvijek pati od dugotrajnih štetnih učinaka koronavirusa.

JOhnson je proveo tri noći na intenzivnoj njezi u londonskoj bolnici St Thomas, primajući liječenje kisikom, a Dominic Raab britanski ministar vanjskih poslova, preuzeo je privremenu nagradu dok zabrinuti narod čeka vijesti. 

Molitve i dobre želje pružale su se diljem svijeta, a medicinske sestre britanskog zdravstvenog sustava molile su se za njegov oporavak.

Nakon što je krajem travnja otpušten iz bolnice, nekoliko dana je odmarao, prije nego što se vratio u "Downing Street" kako bi ponovno preuzeo kontrolu. 

Od povratka pokazivao je povećno zanimanje za vlastitu kondiciju i naciju.

Prošli mjesec otkrio je da je izgubio više od kamena u težini od straha od koronavirusa, dok je molio Britis da mu se pridruži kako bi se pripremio ovog ljeta kako bi spriječio najgore bolesti.

Gojaznost je označena kao glavni faktor rizika za koronavirus, a istraživači su otkrili da pretili ljudi imaju 37 posto veći rizik od umiranja od njega. Svaki četvrti Britanac pretio je.

Premijer je poučen svojim iskustvon pozvao pretile Britance da izgube kilograme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije