SREĆA U OBITELJI

Boris Johnson (59) dobio osmo dijete s 24 godine mlađom suprugom Carrie

Boris Johnson
POOL/REUTERS
11.07.2023.
u 18:46

"Gledati kako te starija braća grle nešto je najljepše na svijetu. Svi smo oduševljeni", napisala je Carrie Johnson na Instagramu uz nekoliko fotografija novorođenog sina

Bivši britanski premijer Boris Johnson (59) postao je otac osmog djeteta. Njegova supruga Carrie (35) rodila je njihovo treće zajedničko dijete 5. srpnja. Supružnici su dobili sina kojem su nadjenuli ime Frank Alfred Odysseus Johnson, a sretnu vijest na svom je Instagramu podijelila Carrie Johnson.

"Gledati kako te starija braća grle nešto je najljepše na svijetu. Svi smo oduševljeni", napisala je Carrie na Instagramu uz nekoliko fotografija novorođenog sina, a potom i uputila zahvalu osoblju bolnice koje je brinulo o njima. 

"Puno hvala nevjerojatnom timu za rodilje na UCLH-u. Oni su zaista nevjerojatni, brižni ljudi. Osjećam ogromnu zahvalnost", stoji u objavi ispod koje su se počele nizati čestitke obitelji zbog prinove. 

 

 

Inače, supružnici već imaju trogodišnjeg sina Wilfrenda i 18-mjesečnu kći Romy dok Johnson s bivšom suprugom Marinom Wheeler ima četvero djece - Laru, Mila, Cassiju i Theodorea. Bivši premijer kćer je 2009. godine dobio i s Helen Macintyre. Stephanie je začeta tijekom njihove afere, a njezina majka Helen trudila se sačuvati njezinu privatnost. 

Prije braka s Marinom Wheeler Johnson je bio u braku s Allegrom Mostyn-Owen, ali iz tog braka nema djece. 

Podsjetimo, Johnson se prvi put oženio1987. godine u dobi od 23 godine s Allegrom Mostyn-Owen koju je upoznao još kao student na Oxfordu. Njihov brak je poništen 1993. godine nakon što se ispostavilo da je Johnson u vezi s prijateljicom iz djetinjstva Marinom Wheeler. Upravo se s Marinom vjenčao 1993. godine, a razveo 2018. Sa sadašnjom suprugom Carrie u braku je od 2021. godine. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?