RAT U IZRAELU

Borbe na granici s Libanonom: 'Uništili smo ćelije Hezbollaha'

Izraelski tenkovi
Reuters/Pixsell
23.10.2023.
u 07:10

Izraelske obrambene snage kažu da su uništile "terorističku ćeliju" unutar libanonskog teritorija tijekom noći, te uništile brojne ciljeve Hezbollaha

Izraelski zrakoplovi napali su dvije ćelije Hezbollaha u Libanonu rano u ponedjeljak, koje su planirale lansirati protutenkovske projektile i rakete prema Izraelu, priopćila je njihova vojska. Libanonska državna novinska agencija NNA izvijestila je o izraelskom zračnom napadu na južno predgrađe Aitarouna, u južnom Libanonu, ne navodeći detalje.

Izraelske obrambene snage (IDF) kažu da su uništile "terorističku ćeliju" unutar libanonskog teritorija tijekom noći, te uništile brojne ciljeve Hezbollaha. U kratkim ažuriranjima na svom Telegram kanalu, IDF je rekao da je pogodio ćeliju unutar libanonske granice i infrastrukturne ciljeve uključujući lansirnu točku za protutenkovske projektile, vojni kompleks i osmatračnicu. 

"Teroristička ćelija planirala je izvesti lansiranje protutenkovskih projektila prema gradu Shlomi", rečeno je. Nije dao dodatne pojedinosti o žrtvama ili bilo čemu drugom - ali ćemo vam donijeti više čim ih dobijemo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije