PREVARILA GA S BRATOM

Bivšeg dečka pitala javno da ocijeni njihov seks, a on je pred svima osramotio

Shutterstock
06.11.2018.
u 14:15

Odgovorio joj je na način kojem se nitko nije nadao, ona je požalila što je željela znati odgovor kakva je bila u krevetu

Ne doživimo često da nekome bude slomljeno srce uživo na radiju, no upravo se to dogodilo "Isabelle" koja je zvala show "Kyle and Jackie O" na radiju KIISFM, a tema je bila "Je li ti seks sa mnom bio najbolji?"  

Naime, jedna žena je žarko željela doznati što njezin bivši dečko stvarno misli o akciji koja se odvijala u njihovom krevetu, no odgovor koji je dobila jako ju je šokirao. No, idemo redom.

"Isabella" je trebala nazvati svog bivšeg dečka, nazovimo ga "Phil", a bez obzira koji bi bio konačan odgovor bio, ona osvaja 1000 dolara, piše Daily Mail. No, prije nego što ga je nazvala, Isabella je svima morala obznaniti zbog čega su prekinuli, a veza nije završila nimalo lijepo.

Naime, ona ga je prevarila i to, ni manje ni više, već s njegovim bratom! I kad je već mislila da će osvojiti spomenuti iznos, ali i doznati toliko željenu istinu, dogodio se obrat koji nitko nije očekivao. Naime, Phil je rekao kako je i on nju prevario i to s njezinom najboljom prijateljicom!

- Uvijek smo se svađali, a njegov brat uvijek je bio dobar prema meni i pružio mi je rame za plakanje, opisala je Isabelle zašto je varala Phila. On je za prevaru doznao tako što je pronašao njezin grudnjak u bratovoj sobi.

Šest mjeseci nakon afere, Isabelle je odlučila sudjelovati u radijskom showu, no nije očekivala da će situacija biti ovako neugodna. Nakon što je Philu postavljeno pitanje je li mu seks s Isabelle bio najbolji, on je odgovorio:

- Pa... Odgovor bi bio "da" sve do jednog zajedničkog izlaska kad me Isabelle upoznala s jednom od njezinih najboljih prijateljica. Isabelle se jako napila, a Phil se sprijateljio s njezinom prijateljicom.

Voditeljica je u tom trenutku pitala Isabelle zna li o kome Phil priča, no njoj nitko nije padao na pamet.

Zatim je Philu postavila pitanje je li spavao s Isabellinom prijateljicom, a on je rekao:

- O da. Odveli smo Isabelle doma na spavanje. Njezina prijateljica spavala je na kauču, a ja sam ostao u dnevnom boravku i to je definitivno bio najbolji seks u mom životu! 

Isabelle mu nije ostala dužna pa je iziritirano odgovorila: - Tvoj brat je definitivno bio bolji od tebe u krevetu! Phil je samo poklopio.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?