Kakva sramota!

Bahati vozač pokušao pretjecati, pogledajte kako je završio

pretjecati
Foto: Screenshot
1/2
16.10.2016.
u 16:54

Na nesreću ovog vozača, glupi potezi za volanom internetom se šire kao šumski požari, tako da je on već sad na putu da postane planetarno poznat

Ako volite automobile i vožnju, Youtube je najbolji izum ikad, poslije izuma samog automobila. 

Sati i sati snimljeni kamerama montiranim u automobile (posebno onih u Rusiji), amaterske videosnimke vožnje mobitelom i mnogo profesionalnih uradaka samo su nešto od onog što se nudi. No gledanje kakvih sve suludih nesposobnjakovića ima za upravljačem poseban je i popularan automobilistički podžanr na Youtubeu, piše Tportal.hr. 

Koliko god nakon nekog vremena dobijete dojam da se u Rusiji nalaze najveći bezobzirnici za volanom, ponekad vas Youtube i demantira. 

Sve što je potrebno za ovakav video je malo gužve na lokalnoj cesti u SAD-u, jedan školski bus i jedan tupan koji ne razmišlja dvije sekunde unaprijed. 

Video je potrebno pogledati nekoliko puta da bi se rekonstruirao ovaj nemili događaj, a nas najviše fascinira to što vozač BMW-a prvo vozi normalno i onda odjednom kreće kao da mu je u glavi pregorio osigurač koji regulira količinu zdravog razuma. 

Neke stvari možete platiti kreditnom karticom, no ovakvi Youtubeovi videomaterijali su neprocjenjivi. Pogledajte, ne morate nam vjerovati na riječ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije