TEHERAN

Amirabdolahian: Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu ili žrtve u Isfahanu

19.04.2024.
u 20:33

Iranski ministar vanjskih poslova Husein Amirabdolahian rekao je da dronovi za koje izvori kažu da je Izrael ispalio na grad Isfahan u petak nisu prouzročili štetu ili žrtve, u komentarima koje je uputio izaslanicima muslimanskih nacija u New Yorku koje su prenijeli iranski mediji.

"Pristaše cionističkih medija u očajničkom nastojanju pokušale su iznjedriti pobjedu iz svoga poraza, dok srušeni mini-dronovi nisu prouzročili nikakvu štetu ili žrtve", rekao je Amirabdolahian.

Teheran je dao naslutiti da nema planove odmazde.

Izraelska vojska i ministarstvo vanjskih poslova nisu željeli komentirati napad i visoki izraelski političari još nisu ništa javno komentirali, osim ministra za sigurnost Itamara Ben-Gvira koji je na platformi X objavio samo jednu riječ: "Slabašno!".

U intervjuu za državnu televiziju, stanovnik Isfahana opisao je eksplozije koje su se dogodile rano ujutro kao "ništa više od petardi".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?