izazvali lavinu reakcija

Američko zrakoplovstvo povuklo tvrdnju da Djed Božićnjak ne postoji

27.10.2017.
u 12:28

Američko zrakoplovstvo objavilo je twit u kojem je napisano da Djed Božićnjak ne postoji no kasnije su se američke zračne snage posule pepelom poručivši da je on "stvaran".

Zračne baze Minot u Sjevernoj Dakoti i Whiteman u Missouriju na Twitteru su se nadmetale koja je bolja, a u raspravu se uključio službeni profil američkih zračnih snaga zaprijetivši bazama da im, ako se ne uspiju dogovoriti, "Djed Božićnjak neće ove godine ništa donijeti jer ne postoji".

Nakon što je twit izazvao lavinu reakcija američko zrakoplovstvo povuklo se i objavilo da je Djed Božićnjak "stvaran" i da je cilj prethodne poruke bio pokušati dovesti dvije zrakoplovne baze "u red", prenosi Hina. 

Sjevernoameričko zrakoplovno zapovjedništvo tradicionalno svake godine  24. prosinca na svojoj internetskoj stranici 'prati' uz pomoć satelita, radara i vojnih zrakoplova kretanje saonica Djeda Božićnjaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije